Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder
Suzuki DF2.5

DF2.5

Suzuki DF2.5

DF2.5

Suzuki DF2.5

DF2.5

DF2.5

PERFECT VOOR KLEINE BOTEN

DRAAGBARE 4-TAKT

Wanneer u een bijboot of kleine opblaasboot bezit, is de DF2.5 alles wat u nodig heeft. Het is dan wel de kleinste buitenboordmotor van Suzuki, maar deze 1-cilinder 4-takt buitenboordmotor biedt de prestaties, betrouwbaarheid en voorzieningen waar Suzuki om bekend staat.

KLEIN IN FORMAAT MAAR GROOT IN PRESTATIES

Met een gewicht van slechts 13 kg is dit de lichtste 1 cilinder 4-takt die Suzuki ooit gebouwd heeft, het is de lichtste watergekoelde buitenboordmotor die er te vinden is, en dat is erg handig wanneer u de motor wilt vervoeren. Met een cilinderinhoud van 68cm3 en een bovenliggende nokkenas levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste opblaasbare boten en dinghies. Tevens heeft de motor een speciaal systeem voor het aantrekken van de motor waardoor dit een stuk gemakkelijker gaat. Het contactpuntloze ontstekingssysteem zorgt voor een probleemloze ontsteking.

ERGONOMISCH ONTWERP BEVORDERT DE GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een buitenboordmotor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de stuurhevel wordt het bedienen van de motor vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt.

Bijkomend voordeel is de 360 draaicirkel voor het probleemloos manoeuvreren in kleine ruimtes. De loop van de motor is stil en rustig, hij is watergekoeld waardoor de betrouwbaarheid op langere termijn is gewaarborgd. De 1 liter tank die standaard gemonteerd is garandeert een gebruik van een uur bij volle tank. Ook het zelfstellende stuur en gaskabelsystemen samen met het handige oliepeilglas dragen bij aan het gebruiksgemak van de DF2.5.

NOG MEER GEBRUIKSGEMAK

Als u de DF2.5 van de boot afgehaald heeft, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door de grote handgreep. Deze handgreep is gemonteerd aan de achterkant van de motor waardoor het kantelen van de motor ook gemakkelijker is. U kunt de motor in 4 verschillende posities kantelen afhankelijk van de situatie.

MILIEUVRIENDELIJK EN ZUINIG

Suzuki's 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan welke vergelijkbare 2-takt motor dan ook. 4-Takt is ook een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat de DF2.5 met gemak voldoet aan de 2006 EPA eisen en een 3 sterren certificering heeft gekregen.

Engine
Staartlengte (mm) S : 381, L : 508
Startsysteem Manueel
Gewicht (kg) S : 13.5, L : 14
Motortype OHV
Brandstoftoevoer Carburator
Aantal cylinders 1
Cylinderinhoud (cm3) 68
Boring x slag (mm) 48 x 38
Maximaal vermogen (kw) 1.8
Toerental (rpm) 5250 - 5750
Besturing Stuurhendel
Choke Manueel
Capaciteit motorolie (L) 0.38
Ontsteking Digitale CDI
Alternator (volt/amp) Niet beschikbaar
Bevestiging Bussen
Trim Trim en tilt manueel
Verhouding koppeling 2.15:1
Koppeling V-N
Uitlaat Boven schroef
Selectie schroef 5.3" - 8"
Features
Maximum toerental Standaard
Spoelinstallatie Niet beschikbaar
Ondiep water stand Niet beschikbaar
Anti corrosie Standaard

Beschikbaar in volgende kleuren